Staff

Nosaltres!


Andrea – Direcció/Teaching

Graduada en Estudis Anglesos i en Estudis Clàssics per la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Andrea té un màster en Estudis Anglesos Avançats (especialitat en Multilingüisme i Adquisició de l’Anglès) i estudis de postgrau en Neuroeducació. Actualment és estudiant de doctorat en l’àrea d’Adquisició de la Llengua i compagina la seva feina a l’Speak&Talk amb el seu càrrec com a professora associada al Departament de Filologia Anglesa i de Germanística a la UAB i col·laboradora a la Universitat Oberta de Catalunya.


Iman – Teaching

Filòloga Anglesa i Catalana (UAB), la Iman ha compaginat els seus estudis amb estades lingüístiques a Canadà i Anglaterra.


Adriana – Teaching

Apassionada de la música, l’Adriana és graduada en Estudis Anglesos per la UB i en Violí pel Conservatori de Barcelona. Actualment està cursant un màster en Educació Secundària.


Maria Antònia – Practicum

Estudiant de grau en Filologia Anglesa i Francesa a la UAB, la Maria Antònia és una apassionada de la literatura i dels idiomes. La Maria Antònia ha participat en diversos programes d’intercanvi a Dinamarca i Suècia per profunditzar el seu coneixement de l’anglès.Former members of the team

29681534_10155236246726969_1752836189_o

Ester – Teaching

Ex-alumna de l’American School of Barcelona i ex-jugadora de rugby, l’Ester és graduada en Estudis Anglesos per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un màster en Educació Secundària.

Team Speak&Talk Christmas 2017-18

Team Speak&Talk Christmas 2018-19